Услуги

 • Интериорен дизайн

  Интериорен дизайн

  Препоръчвваме архитектурно студио VIA Architects, работили и по общите части на проекта. Πpeдизвиĸaтeлcтвoтo бeшe свързването на двете части на сградата и пpeвръщането им в cъвpeмeнни и пpoвoĸaтивни пpocтpaнcтвa. Taĸa възниĸнa и идeятa зa cъздaвaнe нa Club Room. Oтвopeнитe cтpyĸтypни виcoчини, дocтъпът нa ecтecтвeнa днeвнa cвeтлинa, ĸaĸтo и cвoбoднoтo пpocтpaнcтвo в aтpиyмa пoзвoлявaт нa собствениците и техните гости да се възползват от възможностите на сградата.
 • Брокерски услуги

  Брокерски услуги

  Ultima Homes e част от AG Capital - най-големият в национален мащаб и динамично развиващ се вече 30 години холдинг в сферата на инвестициите в недвижимите имоти. Част от AG Capital са водещите компании - BLD, Forton, Unique Estates, Lion's Head, Aдрес, Имотека, Кредит Център, Park Lane, Atland. Като собственик в някоя от нашите сгради получавате достъп до най-качествените брокерски услуги със специално отношение.
 • Ипотечни кредити

  Ипотечни кредити

  Необходими са ви средства за покупката на нов дом? Специалистите ни по кредитиране имат дългогодишен, разнообразен опит в консултациите за отпускане и усвояване на ипотечни кредити. С нашата професионална помощ взимате оптимално решение благодарение на сравнителните оферти на най-атрактивните опции на пазара. Ние ще Ви преведем безпроблемно през процесите на подготовка и усвояване на средствата. Гарантираме, че като наши клиенти получавате преференциални условия от най-големите банки в България.
 • Услуги Услуги
  Услуги
 • Услуги Услуги
  Услуги